El millor vi d’Espanya val 15 euros i es pot comprar a Sant Adrià

0
1175

Donat el rotund èxit que té el vi durant el Nadal i els Reis, l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha realitzat una anàlisi dels millors vins del mercat espanyol per seleccionar la millor ampolla del país.

El considerat el millor vi d’Espanya té un preu 15,55 euros i es pot comprar a Sant Adrià. Concretament, als supermercats Alcampo, Carrefour i Dia que hi ha a la ciutat. És possible que a tots els establiments no hi sigui, però l’amplia llista de supermercats d’aquestes tres grans firmes que hi ha a Sant Adrià facilitarà trobar el vi.

Es tracta del Protos Crianza 2017 de Ribera del Duero. Aquest vi té un color vermell picota amb lleugers tons granats, unes aromes d’intensitat mitjana amb notes de vainilla, coco i canyella i petits matisos torrats de cacau.

A la boca s’obté un resultat envoltant i saborós, equilibrat, amb finor i grata maduresa, amb records a la fruita madura. Amb una criança de 12 mesos en bóta i 12 mesos en ampolla. El celler Protos s’ha mantingut fidel al seu lema “Ser primer” des de 1927, oferint sempre la millor qualitat. Actualment comercialitza vi a més de 100 països i és el celler més visitat de Ribera del Duero, ubicat a Peñafiel, Valladolid.