‘El Flamenco en Fábula’, l’11 de juny al Teatre Margarida Xirgu de Badalona

L’Associació Flamenco Vivo presentarà el pròxim 11 de juny (20 hores) al Teatre Margarida Xirgu de Badalona l’espectacle ‘El Flamenco en Fábula‘ dins els actes del seu 25 aniversari.

L’espectacle anirà a càrrec del Coro Flamenco Vivo i el Grupo Pasión Flamenca, encarregats del cant, el ball i la música, mentre que José Antonio Lara i Silvia Lara seran els narradors.

‘El Flamenco en Fábula‘ és una història contada a través d’un conte que permet fer una cronologia del flamenc en les distintes etapes de la seva evolució des que es té coneixement de la seva existència.

El fil conductor de la història seran els ocells, connectats metafòricament amb el flamenc en ser uns animals que s’expressen de diferents maneres mitjançant el cant, que adopten formes i colors dispars que els identifiquen i que emigren i s’instal·len a territoris on aprenen, comparteixen i ensenyen els seus hàbits i costums.

La guitarra, el cant i el ball donen vida a aquests ocells a partir dels diferents gèneres i estils del flamenc i l’espectacle transmet una sèrie d’idees bàsiques per comprendre aquest estil musical que han estat fonamentals per la seva configuració com a art.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,573SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure