El bus llançadora des del centre de Sant Adrià a la platja del Fòrum arrenca aquest cap de setmana

El bus llançadora de Tusgsal des del centre de Sant Adrià fins a la platja del Port Fòrum inicia el seu servei especial aquest cap de setmana i estarà en funcionament fins al 25 de setembre.

Aquest any aquesta línia gratuïta pels usuaris incrementa el nombre de parades a tres: dues d’anada a la platja del Fòrum i una de tornada a la parada d’origen i final, situada a la confluència de l’avinguda de les Corts Catalanes amb l’avinguda Catalunya.

La llançadora funcionarà aquest cap de setmana (18 i 19 de juny) i des del 24 de juny al 12 de setembre cada dia. Del 13 al 25 de setembre tornarà a prestar el servei només els caps de setmana.

Sortides cada 40 minuts

Enguany hi haurà dues parades en el trajecte d’anada cap a la platja Port Fòrum. La primera estarà a l’avinguda Catalunya i la segona al carrer Torrassa en direcció a la Platja del Fòrum, mentre que en sentit contrari i hi haurà una a la confluència dels carrers Olímpic i Torrassa.

La primera sortida des del centre de la ciutat serà a les 8.40 hores i la darrera a les 20 hores. Des de Platja Port Fòrum, la primera sortida serà a les 9 hores i la darrera a les 20.20 hores. La freqüència de sortida de cada vehicle serà de 40 minuts.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,573SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure