Aquest Nadal s’incrementen els carrers il·luminats de Sant Adrià

El proper divendres, 3 de desembre, Sant Adrià de Besòs encendrà les seves llums de Nadal. Enguany, el consistori destinarà una partida d’uns 70.000 euros per l’enllumenat nadalenc i l’arbre de Nadal que s’instal·larà a la plaça de la Vila. La festa infantil de les llums servirà com a preambul de l’encesa de les llums de tot el municipi. La celebració, que tindrà lloc a la plaça de la Vila, comptarà amb animació infantil també el tret de sortida de les activitats de Nadal a Sant Adrià.

De fet, aquest Nadal, segons ha avançat l’Ajuntament al Diari de Sant Adrià, s’incrementarà l’enllumenat nadalenc. Aquest any, tres carrers de la ciutat estrenaran il·luminació per primera vegada.

Es tracta dels carrers Manuel Fernández Márquez, el carrer Mare de Déu de Montserrat i el carrer de Ponent. A més, com els darrers anys, Sant Adrià, il·luminarà els seus carrers fins després de Reis. Pel que fa a la distribució de les llums, l’Ajuntament ho continuarà fent a tots els barris, per promoure la mobilitat de vianants en els carrers més comercials de cada zona.

Així s’instal·larà enllumenat en els carrers següents: rambla Camarón, rambla Mina, ronda de Sant Ramon Penyafort, c. Somosierra /Fleming, c. Argentina, Arc de Sant Adrià, c.Prat, av. de la Platja, c. Mare de Deu del Carme, av. Pi i Maragall, Monges, pl. de Maria Grau, c. Bogatell, av. Joan XXIII, c. Santa Caterina, av. Catalunya, av. de les Corts Catalanes, pl.Germans Riules, pl. de Guillermo Vidaña, pl. Pius XII, c. Olímpic, c. Ricart, pl. de la Vila, av. Catalana, av. Ferrocarril, c. Major, ctra. de Mataró, pl. del Mercat, c. Tibidabo, via Trajana.

Les llums, que són de baix consum, romandran enceses tota la nit, ja que el cost és menor que programar en cada carrer l’apagada i l’encesa a una hora determinada. A diferència d’altres municipis, on els llums s’apaguen a una hora determinada, a Sant Adrià els llums es mantenen encesos tota la nit, des del 3 de desembre al 7 de gener.

Un gran arbre de Nadal de color blanc presidirà la plaça de la Vila

Segons ha pogut saber el Diari de Sant Adrià, enguany la plaça de la Vila comptarà amb un espectacular arbre de Nadal, amb el color blanc de protagonista, que s’estrenarà per aquestes fetes. L’arbre s’ha fet a «mida» pel municipi i s’encendrà també el dia 3 de desembre, juntament amb altres llums de Nadal que s’instal·laran al llarg de la plaça, per crear un ambient màgic i molt nadalenc. D’altra banda, el consistori adrianenc està acabant d’ultimar els actes per aquest Nadal, des del tradicional parc de Nadal, pels infants, a la Cavalcada de Reis. En el proper número del Diari de Sant Adrià trobareu tota la informació dels actes.

Els comerciants adrianencs esperen una campanya de Nadal «millor»

Sant Adrià de Besòs no té una entitat que agrupi els comerciants, més enllà del mercat municipal o els botiguers de la Mina. Al mercat municipal, segons ha explicat un dels portaveus dels venedors, es mostren esperançadors en la campanya de Nadal d’aquest any. De fet, alguns petits comerciants de Sant Adrià han penjat, durant aquesta setmana, el cartell de la campanya de descomptes del «Black Fryday», per no perdre pistonada amb les grans superfícies.

Per la seva part, PIMEComerç ha fet una consulta a tots els seus socis (gremis i associacions de comerç) preguntant sobre el Black Friday i les vendes de Nadal i n’ha obtingut com a primer element a destacar que un 80% dels consultats creu que les vendes seran iguals (39,41%) o millors (40,68%) que la campanya anterior. Aquesta dada aniria lligada amb el fet que un 71,74% dels consultats considera que podrà seguir amb el seu negoci de cara a l’any vinent, enfront del 46,67% que ho pensava a la campanya del Nadal anterior.

Una altra dada rellevant és la que fa referència al Black Friday, ja que per un 45,93% dels consultats el Black Friday té una afectació positiva en el seu negoci, mentre que per un 35,37% dels consultats el Black Friday no els afecta en cap sentit. Així mateix, una altra dada destacable de la consulta és que el 52,32% dels consultats té previs taugmentar la seva presència online (venda digital, xarxes socials, pàgina web, etc.) durant la campanya de Nadal de 2021 respecte a la campanya anterior.

La implementació d’algun sistema de venda online durant la campanya de Nadal de 2020 va ser positiva per un 25,32% dels consultats, mentre que pel 17,30% no va tenir cap impacte, i per un 1,27% va tenir un impacte negatiu en les seves vendes. Per últim, i pel que fa referència a l’abastiment de producte, un 39% dels consultats relaten haver tingut problemes en aquesta qüestió, essent un 16% els que han tingut dificultats en relació amb les matèries primeres, i un 23% en relació amb qüestions logístiques i de transport.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,565SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure