En la mort de l’arquitecte Bassegoda

Joan Bassegoda i Nonell, Doctor en arquitectura. A la càtedra Gaudi, va rebre a Dones del Futur quan, a partir de l’informe que ell realitzà, en traslladar l’arc adrianenc, des de can Tondo al lloc on és ubicat actualment, el vam anar  a demanar el seu vist i plau, en el nostre intent de realitzar l’Auca de l’Arc adrianenc. Allà mateix, a la Càtedra Gaudí, va continuar rebent-nos per altres peticions d’informació que li demanàrem, als que ell, molt amablement, donava solució.
Assistí a les Festes de l’Arc, que Dones del Futur realitzàrem. Llavors, el Sr. Bassegoda aprofitava per revisar l’Arc i comprobar el seu bon estat de conservació, i també el seu entorn, que, expert en Jardineria,  dominava perfectament.
La seva influència en el retorn de l’Escut de can Rigalt, la masia més representativa de Sant Adrià, va ser important, signant que legalment no devia d’haver estat retirat de la façana d’aquest edifici, pels
llavors propietaris. En el seu retorn i repossició d’aquest escut, a petició del nostre grup, va ser el Dr. Bassegoda qui va fer el testimoniatge de l’autenticitat d’aquest escut, devant de l’Ajuntament. Dones del Futur quedarem sempre  agraïdes, ja que en tot moment, el que li vam  demanar, va estar ben disposat a donar adequada resposta. En pau descansi, o com el Sr. Bassegoda li hagues agradat per la seva gran religiositat, que descansi en la Pau del Senyor.

Consol Aroca
En nom de Dones  del Futur
 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,579SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure