Una mirada a la natura i les persones a través d’Isidre Humet Rubio

24/02/2015 – La sala d’exposicions Joan Vila i Plana acull des del passat 12 de febrer la mostra Moments, del fotògraf Isidre Humet Rubio.

La sala d’exposicions Joan Vila i Plana acull des del passat 12 de febrer la mostra Moments, del fotògraf Isidre Humet Rubio, un reconegut professional dins l’àmbit de les instantànies premiat a certàmens com ara el Concurs Internacional de Perpignan, el Concurs Nacional de Fotografia Sant Joan de Vilanova i la Geltrú o el Saló Estatal de Fotografia de Sant Adrià, entre altres. En aquesta exposició, promoguda per l’Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià, es pot observar el focus que Humet ha posat els darrers anys sobre la natura i les persones.

 

Moments ofereix fotografies macro de petits insectes en el seu entorn natural, copsant la immediatesa de l’instant en el que s’aturen sobre una fulla; imatges plenes de color i transparències, en les que podem veure detalls imperceptibles a simple vista pels nostres ulls. També està formada per una altra temàtica més heterogènia, que engloba diverses opcions: nu, retrat i recreació històrica, però sempre centrat en l’esser humà. Es pot visitar fins al 5 de març, de dilluns a dijous, de 19 a 21h.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure