Una cadena humana travessa el Besòs per commemorar el dia de la salut mental

10/10/2017 – Més d'un miler de personas han participat en aquesta activitat organitzada per la Taula de Salut Mental de Sant Adrià.

Més d'un miler de persones han participat en la cadena humana que, amb el lema “Units per la Salut Mental”, ha tingut lloc aquest dimarts a Sant Adrià, organitzada per la Taula de Salut Mental, amb el suport de la Fundació La Caixa. Una cadena que ha travessat el riu Besòs pel pont del c/ Cristòfol de Moura, allargant-se a banda i banda. A les 12 h s'ha fet una enlairada de globus i posteriorment una marxa cap a la plaça de la Vila, on s'ha llegit un manifest elaborat per les entitats que conformen la taula.

Fa més de 12 anys que l’Ajuntament de Sant Adrià va posar en marxa la Taula de Salut Mental,  un espai de coordinació tècnica entre els professionals dels diferents serveis que atenen persones de Sant Adrià amb dificultats en salut mental: ABS Doctor Barraquer, ABS La Mina, CSMA i CSMIJ La Mina, CSMA II Badalona, CSMIJ Creu Verda, CDIAP, Centre de Dia Bètula, Salut Mental Barcelonès Nord-Associació, Programa ACCES del Consorci de la Mina, Federació Salut Mental Catalunya, CAD i Ajuntament.

El Dia Mundial de la Salut Mental se celebra el 10 d'octubre i des de fa anys la Taula porta a terme diferents activitats de sensibilització amb l'objectiu de fer visible la salut mental i de treballar per eliminar-ne l'estigma.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure