Triple històric

2/2/2015.- Un triple ‘in extremis’ d’Andrea Cobo a l’últim segon dóna la victòria al Femení Sant Adrià en un camp històric com el de Magariños.

Les liles no es van deixar impressionar per un camp mític i ja al primer quart van agafar avantatges d’entre 6 i 9 punts, gràcies a un parell de bones accions d’Ainhoa López (11-19).

Les defenses es van imposar al segon quart però amb el Sant Adrià sempre per davant amb una màxima avantatge de 12 punts (13-25). La reacció de l’Estudiantes va apretar el marcador al descans (22-27).

La igualtat va seguir durant el tercer quart. L’estudiantil Mariana Gonzaélez no va deixar al Sant Adrià marxar al marcador. Tot i l’avantatge (33-39) tot estava per decidir.

Les locals es van posar per davant gràcies a una millor defensa i sota la direcció de Maria Conde. A falta d’un minut el resultat era de 49-46.

Els dos equips van fallar el següent atac però amb un triple de Marta Claret va arribar l’empat a 49.

Les liles van tenir la possessió per guanyar a 16 segons però Helena López va trepitjar la línia i pilota per l’Estudiantes.

La bona defensa, precisament d’Helena López i l’ajuda d’Ainhoa López van evitar la cistella local i van forçar una falta en atac, però amb només 2 segons per jugar.

Jordi Vizcaíno va demanar dos temps morts per dissenyar bé la jugada, amb els nervis a flor de pell. Claret treu la pilota i Andrea Cobo anota el triple de la victòria després d’un bloqueig de Ruano.

Les liles van esclatar a Magariños per celebrar una victòria emocionant en un camp històric i trencar la ratxa de tres derrotes consecutives.

Olga Ruano va ser de nou la millor del Femení Sant Adrià amb 13 punts, 10 rebots i 15 de valoració.

El proper diumenge a les 11 del matí, reben la visita de l’Almeria, últim classificat però que ve de donar la sorpresa al guanyar l’Alcobendas.