Triomf vital del Sant Gabriel contra el cuer (3-4)

15/01/2014 – El Juvenil del Santgra va superar a la Fundació Hermes a domicili i per primer cop aquesta temporada encadena dues victòries seguides.

El Juvenil Preferent del conjunt adrianenc s’allunya una mica més de la zona perillosa de la classificació després de derrotar a la Fundació Hermes a Pubilla Cases.

Els visitants van veure’s obligats a remuntar a la segona part, tot i posar-se per davant al minut 20 per mitjà de Bruno Di Fraia.

L’Hermes va capgirar el resultat abans del descans, amb gols de Peralta (24’) i Omar (42’), i a més el Sant Gabriel es va quedar amb deu homes per l’expulsió de De Souza.

Després del descans, els adrianencs van demostrar orgull contra l’actual cuer de la lliga i es van refer. Manu Garcia (59’) i Jordi Vázquez (76’) van situar el 2 a 3 a un quart d’hora del final.

A continuació, sortint des de la banqueta, Xavi Rebull faria el 2 a 4 al 86’, i l’Hermes només va poder retallar distàncies a l’últim minut, establint el definitiu 3 a 4.

Per primer cop en tot l’any, el Sant Gabriel és capaç de sumar dos triomfs seguits, i a més fora de casa i en inferioritat. El Juvenil del Santgra és novè al grup IV de Preferent amb 18 punts.

Els adrianencs mantenen un marge de tres punts amb el descens, sumen cinc triomfs aquesta temporada i ara aspiren a consolidar-se a mitja taula.

Diumenge vinent (10:45h) el Juvenil del Sant Gabriel rebrà al José Luis Ruiz Casado al Sant Ignasi, onzè amb 17 punts.