Torna l’activitat esportiva però no les competicions d’àmbit català

Les instal·lacions esportives i els gimnasos van recuperar la seva activitat a partir d'aquest dilluns després d’iniciar-se la primera fase de la desescalada. Tot i això, la normalitat tornarà de forma progressiva, ja que, de moment, a cap equipament es pot fer ús dels vestidors o dutxes. A més a més, els gimnasos només podran tenir un aforament limitat al 30%.
Les competicions de futbol, futbol sala, basquetbol i handbol no començaran fins, com a mínim, el mes de gener de l’any vinent. Les federacions ja han anunciat que compensaran econòmicament els mesos sense competició i també els nous calendaris. La FCBQ ja ha publicat les noves agrupacions. 
Quan en una mateixa instal·lació esportiva conflueixin espais de pràctica coberts i descoberts, l’aforament total de la instal·lació no podrà superar el percentatge indicat en funció de si aquest és cobert (30%) o descobert (50%).
Les instal·lacions esportives podran romandre obertes al públic de les 6 del matí a les 21.00 hores del vespre. Els usuaris que romanguin a l’interior de la instal·lació hauran de sortir de la mateixa amb el temps suficient per arribar al seu domicili abans de les 22h i complir d’aquesta manera amb el confinament nocturn decretat. Tot i això, els esportistes federats podran desplaçar-se als municipis limítrofs al de residència i amb grups estables d’entrenament en el transcurs de l’entrenament a l’aire lliure durant el cap de setmana.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure