Torna la Ruta Tapa coincidint amb l’inici de la campanya de Nadal

0
82

La Ruta Tapa Nadal 2021 tindrà lloc des de la tarda del dijous 2 de desembre fins al diumenge dia 5. En aquesta edició, la Ruta compta amb 22 establiments participants. Cada establiment ha elaborat una i l’oferirà als clients al preu de 3€ (inclou consumició de quinto/canya, aigua, copa de vi o refresc). Al final de la Ruta els establiments amb les tres millors tapes rebran una menció especial.

Són els clients els que voten les millors tapes, mitjançant una butlleta de participació que estarà disponibles en tots els locals de la Ruta. A aquest díptic consta l’adreça dels bars, nom de la tapa i horari on la serveixen.

El client ha d’omplir la butlleta amb les dades personals, aconseguir el segell d’almenys tres bars i puntuar per ordre les que considera les millors tapes. Totes les butlletes que s’hagin omplert correctament participaran en un sorteig on el primer premi és un sopar o dinar per a dues persones en el bar guanyador i el segon i tercer premi són lots sorpresa.

Durant el cap de setmana hi haurà actuacions al carrer, dissabte la Companyia Obra Vista representarà el seu espectacle Coworkers -a les 12:00 del migdia a la Placeta Macià i a les 17:00 a la Plaça de la Vila-, i diumenge hi haurà una cercavila a càrrec de la companyia Palo Q’Sea.

AQUÍ podeu veure la butlleta de participació que trobareu a tots els bars i restaurants participants.