Torna la Fira d’Artesans a Sant Adrià

La Fira d’Artesans torna el proper dissabte 27 de febrer, després d'un any de suspensió a causa de la crisi sanitària. Per tal de complir la normativa establerta per evitar la propagació de la Covid-19, la Fira canvia l’antiga ubicació de la plaça de la Vila per traslladar-se a l'av. de Catalunya. El carrer es tancarà a la circulació i l'espai estarà perimetrat amb tanques, i també hi haurà informadors a l'entrada i sortida per tal de controlar l'aforament -que en aquest moment, ha de ser del 30%- i la cua d'accés.

 

En l’espai de la Fira les parades han estat distribuïdes respectant una distància mínima de 1,5 m entre elles. Es disposarà de gel hidroalcohòlic i hi haurà personal encarregat de vetllar pel compliment de les mesures de seguretat i la distància interpersonal.

 

 

Dates de celebració durant l’any 2021

 

La Fira tindrà lloc tots els darrers dissabtes de cada mes, excepte els mesos de juliol i agost, i l’horari serà de les 9 a les 20 h,. Durant l'any 2021 les dates previstes són les següents: 27 de febrer, 27 de març, 24 d’abril, 29 de maig, 26 de juny, 25 de setembre, 30 d'octubre, 27 de novembre i 18 de desembre.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure