Tercers per acabar l’any (27-33)

20/12/2015 – El Sant Martí Adrianenc triomfa a la pista de la Salle Bonanova i tanca el 2015 situat a només un punt de les posicions de fases.

En l’últim partit de l’any, el Sant Martí Adrianenc hauria de tornar a remuntar per tal de guanyar. Com ja és habitual aquesta temporada, els homes de Pedro Pérez demostrarien tenir una enorme capacitat per sobreposar-se a moments difícils, arribant a aixecar una renda desfavorable de cinc gols per acabar vencent.

La Salle Bonanova iniciaria el partit amb les idees molt clares, aprofitant les desconnexions defensives visitants i una exclusió de Víctor Torres per obrir un valuós forat en el marcador. En menys de 20 minuts, el bloc barceloní ja guanyava per cinc gols (11-6), fet que causaria el primer temps mort de Pedro Pérez.

Les consignes del tècnic tindrien un resultat immediat sobre el parquet, ja que els seus homes podrien reaccionar gràcies a un parcial de 1 a 6 que empataria el duel al descans (12-12). Després de patir un inici desconcertant, el Sant Martí Adrianenc passaria a tenir la iniciativa a la represa, liderat per Gabriel González.

Amb l’atac de la Salle totalment bloquejat, els liles marxarien de sis (16-22), assolint un màxim avantatge de vuit dianes després d’un llançament convertit per Jon Eguino que deixaria l’encontre sentenciat (18-26).

Els visitants podrien gestionar la seva renda durant els darrers deu minuts, arribant a la conclusió del matx sense patir en cap moment. Gabriel González, amb sis gols, i Jon Eguino i Álex Guerrero, amb cinc, estarien realment inspirats en termes ofensius.

Gràcies al triomf sumat a la pista de la Salle, el conjunt adrianenc tanca el 2015 ocupant la tercera plaça del grup D de la Primera Estatal. Els liles sumen 22 punts, un menys que els dos líders de la lliga: el Sant Quirze i la UE Sarrià. El Sant Martí Adrianenc no tornarà a jugar fins al 9 de gener, data en la qual visitarà el pavelló del Palautordera (18:45h).