Suspesa la Festa Major de Sant Adrià

 

L’Equip de Govern municipal ha aprovat  en la Junta de Govern suspendre la Festa Major d’enguany. Donat que l’esdeveniment estava programat per al mes de setembre (del 4 al 8), la decisió s’havia ajornat durant l’estat d’alarma per tal de valorar si l’evolució de la pandèmia provocada per la COVID-19 permetia mantenir la celebració. Finalment, el Govern municipal ha decidit anul·lar els actes de la Festa Major 2020, tenint en compte el context actual d’incertesa pel que fa a l’evolució del virus, els rebrots que estan sorgint en diferents indrets del territori, els advertiments sobre una possible segona onada de l’epidèmia a la tardor i el perill de contagi que impliquen els actes multitudinaris i festius.

 

Aquesta decisió respon a una prioritat: la protecció de la salut i seguretat de les persones. L’organització d’esdeveniments massius no és convenient fins que es trobi una vacuna o un tractament que garanteixi la participació segura dels ciutadans i de les ciutadanes. Així mateix, el Govern municipal sempre ha apostat per una Festa Major oberta a tothom i adreçada a persones de totes les edats i de tots els col·lectius, i no es considera adient un model de festa més restrictiu que limiti la participació lliure de tota la ciutadania.

 

La suspensió de la Festa Major es fa extensiva a les activitats següents:

 

·         L’ús d’equipaments públics (oberts i/o tancats) per a la realització d’activitats fora de la seva finalitat principal o de les entitats socials que hi facin activitats autoritzades.

 

·         L’ús de la via pública per al desenvolupament d’actes que puguin afavorir aglomeracions de persones o situacions de contagi. Només s’autoritzaran aquells en els quals el promotor faci un projecte de tancament del recinte amb control expressat de la capacitat  i de les mesures de seguretat vigents i en les quals el promotor mateix sigui responsable directe del seu compliment, a banda de complir els requisits necessaris per ocupació de via pública i llicència d’activitats.

 

L’Ajuntament no descarta la realització d'algun acte puntual durant el trimestre octubre-desembre si la situació de pandèmia ha remès i les condicions de salut i seguretat ho permeten. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure