Serveis Socials continua la seva tasca amb especial atenció a la Gent Gran

 

L'Ajuntament de Sant Adrià continua treballant dur per ajudar a totes les persones que més ho necessiten en aquestes circumstàncies, especialment, la Gent Gran.

 

L'àrea de Serveis Socials està en constant coordinació amb tota la xarxa assistencial relacionada amb aquest col·lectiu: centres de dia, residències, ambulatoris, menjars a domicili, SAD, teleassistència i banc d'aliments.

 

Pel que fa als centres de dia, es troben tots tancats, tal com estipula el decret de referència, i els usuaris estan sent atesos per les seves famílies o per l'atenció a domicili. De cara a les residències, l'Ajuntament està a la seva disposició i s'estan valorant les possibles necessitats que puguin sorgir. Amb els ambulatoris també hi ha una bona coordinació amb el consistori. A més, es garanteix el servei a la Gent Gran que acudeixi i evitar coincidències i solapaments a l'hora de proporcionar-los ajudes. Aquests tres serveis, encara que no siguin serveis directes de l'Ajuntament, es manté la coordinació amb ells, valorant possibles necessitats.

 

Els Àpats a domicili es troben a ple rendiment, fins i tot augmentant al llarg de la setmana i valorant un repartiment que garanteix a les persones tots els àpats de dilluns a diumenge.

 

L'ajuda a domicili (SAD) segueix el seu curs, amb algunes baixes naturals (de manera voluntària) d'usuaris que durant aquesta situació seran cuidats per les seves famílies.

 

El servei de teleassistència experimenta molta saturació, tot i que funciona bé. Fins i tot s'està facilitat el tràmit àgil via electrònica, deixant al mínim el lliurament de documentació i facilitant el tràmit de cara a noves altes.

 

També hi ha coordinació amb les entitats de tercer sector, Amics de la Gent Gran i Avismón, per les urgències que puguin sorgir. Aquestes són entitats dedicades a la cura i entreteniment de la Gent Gran. Finalment, el Banc d'Aliments també ofereix servei a aquest col·lectiu per complementar les seves necessitats.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure