Sense cirereta a una gran temporada

13/4/2015.- La derrota a la pista del Plenilunio deixa les liles sense fase d’ascens però no treu mèrit a una gran temporada en el retorn a la la Lliga Femenina 2.

El factor pista va ser determinant i en un camp ple, el Plenilunio es va endur el partit i la calssificació per a la fase d’ascens.

El primer quart va començar amb molts errors i avantatges per les locals. Només 8 punts va anotar el Sant Adrià al primer quart (14-8).

La tensió per tot el que hi havia en joc va seguir al segon quart, cada jugada es portava al límit i per això l’anotació seguia sent baixa.

Les liles es van queixar d’una diferent manera de xiular sota cistella, amb Olga Ruano patint sota cistella sense treure cap falta.

A més, cal sumar un 0 de 16 en triples. Malgrat la baixa anotació i anar per darrera al marcador, les visitants van arribar vives al descans.

A la represa l’equip va jugar una mica millor i va arribar a empatar el partit a 32. Però un parell de bones accions posava el 38-34 per encarar el quart definitiu.

Al parcial definiu, les de Sant Adrià es van trobar amb una inspirada Patricia Argüello des de la línia de 3 que va fer impossible la remuntada.

A més, el 4 de 34 en triples va fer encara més difícil la èpica. Al final 57-48.

El Femení Sant Adrià posa punt i final a una gran temporada en el retorn a una competició tan exigent com la Lliga Femenina 2 i amb un equip jove i sense experiència en aquesta categoria.

La lluita fins el final per poder disputar la fase d’ascens és la prova de la bona feina i del bon bàsquet que els aficionats liles han pogut veure aquesta temporada.