Sant Adrià posa límits a la marihuana

03/03/2016 – El Ple aprova l’ordenança per regular la instal·lació i funcionament dels clubs de fumadors.

Sant Adrià ha aprovat definitivament aquesta setmana l’ordenança per regular l’obertura i funcionament de clubs de cànnabis al terme municipal. El Ple va donar el vistiplau el passat dilluns a una normativa que ja va passar el filtre inicial el mes de desembre i que entra en vigor un cop resoltes les al·legacions.

 

D’ara en endavant, no es podran establir clubs de fumadors a menys de 200 metres de qualsevol centre escolar o centre sanitari, i entre els propis locals socials hi haurà d’haver una distància mínima de mig quilòmetre. Aquesta darrera condició, a dia d’avui, no representa un problema, almenys de moment. I és que només hi ha un club de fumadors legalitzat, situat al barri de Sant Joan Baptista, al carrer de la Torrassa.

 

“La voluntat del Consistori no és prohibir la instal·lació de nous clubs ni restringir la llibertat d’establiment, sinó protegir els col·lectius més vulnerables, com són els centres educatius i els de salut”, esclareixen fonts municipals. Diverses al·legacions havien estat presentades, la majoria de les quals han estat rebutjades. Alguns exemples serien els de permetre actuacions musicals dins dels locals o ampliar els horaris. En canvi, sí s’admet la venda de begudes i menjar amb màquines de ‘vending’ per consum dels socis.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure