Sant Adrià, pionera en un pla d’ocupació per a dones amb fills

14/05/2016 – Es tracta d’un programa pilot sense cap referent a l’àrea metropolitana destinat a famílies monoparentals amb una única figura materna.

En el marc global dels programes d’ocupació que impulsarà al llarg del mandat, l’Ajuntament va iniciar un, el passat 3 de maig, destinat a “dones monoparentals”, és a dir, famílies amb fills i una única figura materna.

 

Es tracta d’un programa pilot sense cap referent a l’àrea metropolitana, asseguren des de Promoció Econòmica, que compta amb el suport econòmic de l’AMB. En total hi participen set dones i una cuidadora, que s’encarregarà de tenir cura dels nens i nenes de les treballadores durant la jornada laboral.

 

Les veïnes s’encarregaran de tasques de manteniment de la via pública, rebran formació i portaran a terme un curs de control d’accessos que les qualificarà per donar suport en tasques d’atenció al públic, tant en espais municipals com en centres escolars.

 

Els horaris del pla d’ocupació, a més, indica la regidora Filo Cañete, respecta el concepte de conciliació familiar per tal que les treballadores puguin atendre sense problemes la necessitats dels seus fills.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure