Sant Adrià participarà en l’activitat d’educació mediambiental «Parcs i pedals al Besòs»

El passat mes de desembre es va fer la prova pilot de la nova activitat que impulsa l’AMB “Parcs i pedals al Besòs”, en el marc del programa d’educació mediambiental Compartim un Futur. L’ activitat s’adreça al públic de formació reglada entre 10 i 14 anys i té com a punt de sortida l’Aula Ambiental Isabel Muñoz del parc de Can Zam a Santa Coloma de Gramenet.

 

La proposta consta de tres parts. En primer lloc, una presentació dels valors socioambientals del parc, el seu paper de connector ecològic i la seva situació dins dels itineraris pedalables a l’entorn del Besòs.

 

A continuació, es fa una sessió teòrica per donar a conèixer a l’alumnat quines són les normes de circulació en bicicleta i per quins espais s’aconsella que circulin de manera segura. També es promou aquest transport com a mode habitual de mobilitat per anar a l’escola i a l’institut.

 

Per acabar, té lloc una sessió pràctica que inclou un recorregut en bicicleta per la via pública del municipi. L’itinerari preveu aturades per tal d’explicar els valors ambientals de diferents equipaments i indrets de la ciutat. Així doncs,es relaciona el paper de la mobilitat sostenible amb el verd urbà per millorar la qualitat de l’aire de la ciutat i per fer front a l’emergència climàtica.

 

L’ Ajuntament de Sant Adrià està treballant amb les escoles de la ciutat per impulsar la activitat, que tindrà com a punt de sortida la jugateca del parc Litoral. L’objectiu és promoure els valors mediambientals, la mobilitat sostenible i l’educació viària entre els més joves.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure