Sant Adrià inicia el procés per l’elaboració del Pla Local de Salut

0
98

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, amb el suport de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els equips d’atenció primària de Dr. Barraquer, La Mina i l’Agència de Salut Pública de Catalunya i l’assessorament d’Amb Salut, ha iniciat la fase d’anàlisi del Pla local de salut (PLS).

L’anàlisi és l’element que ha de permetre conèixer la situació de salut del municipi a partir dels indicadors existents a nivell municipal i supramunicipal. Aquests seran complementats amb la participació ciutadana com a element cabdal per a l’elaboració de l’anàlisi. Per aquest motiu, s’han convocat tres grups focals formats per veïns i veïnes de Sant Adrià.

Els resultats d’aquesta fase d’anàlisi de la situació de salut de Sant Adrià seran la base per a l’elaboració del pla d’acció del PLS ja que permetran conèixer les necessitats i problemes de salut de la població. El Pla Local de Salut pretén ser un document estratègic de ciutat, amb instruments útils i pràctics per orientar les polítiques públiques que permetin millorar la salut i el benestar de la ciutadania adrianenca.