Sant Adrià comptabilitza 16 persones dormint als carrers del municipi

23/05/2017 – Mig centenar de voluntaris i voluntàries van pentinar tota la localitat la passada setmana.

La passada setmana, la nit del 17 al 18 de maig, Sant Adrià va dur a terme el segon recompte de gent que dorm al carrer al municipi. En total s’han comptabilitzat enguany 16 persones (12 homes i 4 dones). Quant a la ubicació, 10 estaven dormint al ras, cinc sota cobert (pont o portal) i un en un cotxe. La xifra d’aquest segon recompte és inferior a la de l’any passat, quan es van localitzar 31 persones sense sostre.

 

L’activitat va comptar amb 50 persones voluntàries que, durant un parell d’hores i dividits en grups, van pentinar tot el territori de la ciutat. Els voluntaris i voluntàries eren ciutadans i ciutadanes particulars, treballadors municipals i persones que formen part d’alguna de les següents entitats: Associació Sant Antoni Maria Zacarías, Cáritas, Creu Roja, És l'hora, PES la Mina i El Local. També hi va col·laborar la Policia Local de Sant Adrià.

 

L’acció va començar a les 22.30h amb una trobada a la sala de plens, presidida per l’alcalde, Joan Callau, i la regidora de Serveis Socials, Filo Cañete. Després de la benvinguda i d'una breu explicació de l’activitat, les persones voluntàries van sortir cap als diferents llocs d’inici del recompte. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure