Sant Adrià celebrarà dilluns el Dia Internacional contra la Homofòbia i la Transfòbia

El Dia Internacional contra la Homofòbia i la Transfòbia se celebra el 17 de maig per commemorar que l'OMS va eliminar, el 1990, l'homosexualitat de la llista de malalties mentals. Aquest dia s'organitzen tot tipus d’accions que serveixen per denunciar la discriminació de les persones homosexuals, lesbianes, bisexuals i transsexuals per fer avançar els seus drets arreu del món. Aquest any, sota el lema 'Abracem la diversitat. STOP LGTBIFòbia'. a Sant Adrià es desenvoluparan accions i activitats per sensibilitzar sobre aquesta situació.
El mateix dilluns, 17 de maig, podrem gaudir de les següents activitats:
De 9 a 13 h i de 15 a 19 h Fotoreclam 'Abracem la diversitat. STOP LGTBIFòbia'; Vine al CIOD i participa-hi! Et regalaran una mascareta amb els colors per la diversitat.
Presentació de l'acció Bancs per la diversitat a lnstagram. Fes-te una foto on trobis els bancs per la diversitat i la tolerància; (pintats amb els colors de l'arc de Sant Martí) i penja-la a Instagram. Marca les cinc persones que vulguis a @cioddonessab, @polidorsab i @ccbesossab amb les etiquetes #LGTBIQ+, #AmbOrgullAlPolidor.
Joc de la diversitat. Juga a la ruleta de la diversitat del Polidor. Tira a la ruleta i cauràs en una pregunta sobre la diversitat. Si l’encertes, te’n pots endur un premi! Al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor.
Tallers de LGTBIQ+
Activitats diverses de prevenció de la LGTBIfòbia als centres educatius de la ciutat.
Presentació de les maletes per la diversitat
Recull de contes i llibres sobre la temàtica de l'LGTBIQ+ per als centres educatius. Demana-les al CIOD.
Presentació del fons documental amb temàtica LGTBIQ+
Creació d'un fons documental per a les biblioteques municipals. Consulta i préstec a la Biblioteca Ricard i a la Biblioteca Font de la Mina.
Consulteu la resta d'activitats de tota la setmana clickant a l'enllaç.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure