Continua la cerca del cabirol desorientat

Porta sent notícia des de fa dies i el que en un principi se celebrava com una recuperació de la fauna i la vida al Besòs, amb el pas de les hores es va transformar en una petició de rescat.

 

El passat 28 d'abril un grup de veïns i veïnes va fotografiar un cabirol a la desembocadura del Besòs, un animal que acostuma a viure a la muntanya i que no és pas habitual en aquest hàbitat. L'Ajuntament de Sant Adrià va informar llavors que des del consistori s'estava fent un seguiment a l'animal i que s'havien posat en contacte amb tècnics i agents rurals per valorar què es podia fer. 

 

Tot i això, la presència del cabirol no s'ha limitat a la desembocadura del riu, sinó que aquest, suposadament espantat per la presència de gent a la zona on es va veure per primer cop, ha pogut sortir de la desembocadura i diversos veïns i veïnes l'han vist pels carrers de la ciutat, com l'Avinguda de la Platja. Un fet que fa perillar la vida de l'animal. 

 

L'administració considera que el cabirol pertany a la Serralada de Marina i ha demanat col·laboració ciutadana per localitzar-lo. Des del consistori insisteixen, també, en què s'està pressionant als agents rurals per actuar el més ràpid possible, amb l'objectiu d'evitar qualsevol mal i tornar el cabirol al seu hàbitat.

 

Qui vegi a l'animal, hauria de trucar al 112 i informar de la seva localització exacta.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure