Sant Adrià amplia els usos d’una part del polígon de Montsolís

25/10/2016 – Les finques que colinden amb rambla Guipúscoa podran acollir superfícies comercials, d'hostaleria, culturals, religioses i oficines.

El ple municipal de Sant Adrià va aprovar durant la darrera sessió un pla especial urbanístic per ampliar els usos d'una part del polígon de Montsolís. Es tracta d'una aprovació provisional a la qual la Generalitat ha de donar el vistiplau definitiu i que permetrà la instal·lació de negocis i locals al marge del sector industrial, com ara hostaleria, comercials, oficines, culturals o religiosos.

 

La modificació afecta a les finques del polígon que fan de façana amb la rambla de Guipúscoa. La regidora d'Urbanisme, Ruth Soto, explica que la demanda del pla especial va ser efectuada pels privats de les parcel·les implicades, i que estarian força interessants en aquesta opció. També indica que es tracta d'una operació que es pot fer de manera puntual en un punt concret del polígon, però que descarta estendre a la resta del sòl industrial, ja que això obriria la porta a la instal·lació de negocis que podrien treure pes i oportunitats d'atracció d'empreses més potents.

 

L'Ajuntament ha dut a terme els darrers anys diferents plans de reformes i recuperació del polígon Montsolís, on encara queda molt camí per recórrer. La intenció és convertir-lo en un potent pol d'atracció per les possibilitats que ofereix.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure