Luis González arriba a l’estil MVP (69-77)

24/10/2016 – El darrer fitxatge de la UBSA debuta fent un 23 de valoració contra el Castelldefels, però no pot evitar la derrota adrianenca.

Després de moltes setmanes desitjant reforçar el joc interior, la UBSA per fi podria gaudir del fitxatge que el club buscava. El veneçolà Luis González, pivot amb molta experiència a EBA, decidiria acceptar la proposta del club adrianenc i deixar el CN Reus.

L'interior es posaria a les ordres de Mario Lousame per afrontar el partit de dissabte passat contra el Castelldefels (69-77) i viuria una estrena espectacular: 22 punts (8/12 en tirs) i 5 rebots per 23 de valoració.

La llàstima és que la UBSA cauria derrotada, veient-se limitada per la manca d'encert soferta al llarg de tot el partit (26/72). L'equip de Lousame patiria un sotrac en el primer quart (13-26) que aconseguiria recuperar abans de la represa (33-38).

La millora defensiva, el fet de reactivar el seu joc de transició i els 2+1 de González situarien els locals prop de la igualada, però dues tècniques xiulades sobre Marcos Morales refredarien l’energia vermella (52-58).

Obrint el darrer quart amb un parcial de 8 a 3 de sortida, la UBSA s’arribaria a posar a només un punt de l’empat (60-61), instant en el qual el talent de Boronat (21) apareixeria per decidir el matx.

Aquest resultat suposa la tercera derrota de la UBSA en quatre jornades (1/3). La plantilla de Lousame és desena al grup C-B d’EBA i la setmana vinent ha de visitar un dels favorits: el Mollet (3/1).