Tots els CAP tindran fisioterapeuta el 2023

El conseller de Salut ha anunciat la incorporació de fisioterapeutes a 30 CAP aquest any

El conseller de Salut, Manel Balcells i Diaz, ha anunciat la incorporació de fisioterapeutes a 30 centres d’atenció primària (CAP) abans d’acabar l’any. L’objectiu és que l’any vinent tots els CAP tinguin un fisioterapeuta, per donar resposta a una de les patologies més freqüents del sistema de salut, com són les patologies osteoarticulars com les lumbàlgies cròniques o les patologies que afecten la fibromiàlgia.

“Una bona atenció i un bon suport dels fisioterapeutes, amb tractament comunitari, des de l’atenció primària pot estalviar i alleugerir aquesta pressió i alhora millorar molt la qualitat de vida de la població”, ha indicat Balcells durant la seva primera visita com a titular de Salut al CAP Ramon Turró de Barcelona.

Allà, el conseller ha refermat l’aposta del Govern i del Departament de Salut per l’Atenció Primària “com a eix vertebrador del sistema de salut de Catalunya”. “Volem una primària més resolutiva, amb més capacitat, amb tota la força que calgui perquè sigui l’element més pròxim a la comunitat”, ha destacat el conseller.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,572SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure