Renfe inverteix 8.7 milions en càmeres intel·ligents per Rodalies

Els equips de videovigilància ja funcionen a 22 estacions de Rodalies i serviran per detectar actes vandàlics o imprudents, reforçar la seguretat i denunciar els usuaris sense bitllet

Renfe inverteix 8.7 milions en càmeres intel·ligents per les estacions de Rodalies. Els equips de videovigilància ja funcionen a 22 estacions de Rodalies i serviran per detectar actes vandàlics o imprudents, reforçar la seguretat i denunciar els usuaris sense bitllet.

Renfe ja ha instal·lat els primers equips de videovigilància intel·ligent a 22 estacions de Rodalies de Catalunya, entre les quals hi ha les estacions d’Arc de Triomf i plaça de Catalunya, a Barcelona, i també les de Badalona, Mataró, Sitges, Sabadell Centre i Nord o Granollers Centre.

Aquestes estacions són les primeres en incorporar un nou sistema de digitalització dels sistemes de seguretat que arribarà a les 110 estacions del servei. El projecte, denominat Renfe Smart Security Station (RS3), compta amb un pressupost de 8,7 milions d’euros i culminarà el 2024.

Aquest nou sistema recopila i processa de forma anònima i automatitzada milers de dades a través del sistema CTTV de cada estació i les integra en un quadre de comandament únic.

Les càmeres de seguretat analògiques se substitueixen per càmeres IP, que permetran compartir la informació recollida a través del sistema CTTV en un sistema de videoanalítica integrat.

Gràcies a aquest sistema intel·ligent de seguretat, es podrà saber què està passant a les estacions de Rodalies en temps real.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure