Primera derrota de la temporada (30-26)

08/12/2014 – El Sant Martí Adrianenc perd contra el segon classificat de la lliga, el CH La Salle Montcada, i trenca una ratxa de triomfs que s’havia allargat durant onze jornades.

La primera relliscada ha arribat. Al pavelló Miquel Poblet, el Sant Martí Adrianenc va tastar per primer cop el gust de la derrota. Els liles no patien una desfeta a la lliga des de la penúltima jornada de la temporada passada (5 d’abril), quan van caure a la Verneda contra l’Esplugues (23-26).

Dissabte a Montcada, el CH La Salle va sortir a mossegar, complicant-li de seguida les coses al Sant Martí Adrianenc. El conjunt de Nacho Parera va encaixar un parcial de 3 a 0 per començar el partit i, després que el 5 a 2 pugés al marcador, el tècnic adrianenc va aturar el cronòmetre amb el primer temps mort del duel.

Un gol d’Albert Maresma i dos de Romea van augmentar la diferència fins al 8 a 2 i el Sant Martí es va veure incapaç de ficar-se dins del partit fins al descans (17-11). L’atac lila, molt desencertat, patia per trobar forats en l’entramat defensiu vallesà.

L’equip de Nacho Parera va mirar de canviar el xip durant el segon temps, protagonitzant un gran inici de segona part. El Sant Martí Adrianenc tornava al parquet del pavelló Miquel Poblet marcant diferències i amb tres gols marcats per Alex Guerrero (2) i Pol Duran, els liles forçaven el temps mort del CH La Salle (17-14).

Amb el 19 a 18 anotat per Antonio López, el líder se situava a només un gol de distància, però l’exclusió de Gonzalo Romero va arribar en el pitjor moment possible. Jugant amb un home més, el CH La Salle va agafar aire i gràcies a l’encert d’Albert Maresma l’equip de Jaume Puig tornaria a assolir una renda de quatre gols a falta de 15 minuts (22-18).

En el moment més decisiu del partit, el Sant Martí es quedaria bloquejat en els 22 gols i els vallesans completaven un parcial de 4 a 0 que sentenciava el duel (29-22). Llavors, els locals es van deixar anar, i els liles van maquillar el resultat anotant les tres darreres dianes del duel (30-26).

Albert Maresma, del CH La Salle, va ser l’home del partit amb vuit gols. Per part visitant, Víctor Torres en marcaria set i Alex Guerrero sis. Després d’onze jornades sense conèixer la derrota, el Sant Martí Adrianenc es converteix en un equip terrenal i pateix la primera relliscada.

Tot i perdre, l’equip de Nacho Parera es manté líder de Primera Estatal amb 22 punts, tres més que el CH La Salle, segon classificat (19). Dissabte vinent (18h) a la Verneda, els liles afronten un partit molt important contra el tercer, el filial del Granollers (18).