L’escola de música municipal no rep l’aportació de la Generalitat des de fa dos cursos

09/12/2014 – Això informa i critica l'Ajuntament a través d'una nova circular que està fent arribar als ciutadans perquè coneguin la situació de l'equipament i el servei municipals.

L’Ajuntament s’ha posat seriós amb els deutes que la Generalitat té amb Sant Adrià. Fa uns dies parlaven del conveni amb l’escola bressol, i ara, l’equip de govern ha enviat una circular informativa als ciutadans i ciutadanes per explicar-los la situació de  l’Escola Municipal de Música Benet Baïls. Aquest centre educatiu és reconegut des de l’any 2007 per la Generalitat de Catalunya com a escola oficial per a l’ensenyament musical i es gestiona mitjançant un concert econòmic en virtut del qual Ajuntament, Generalitat i famílies (a través de les quotes) paguen, cadascun, un terç del cost del servei.

 

En la carta s’explica com des del curs 2010 la Generalitat ha anat reduint progressivament la seva aportació per alumne: de 600 €/alumne l’any 2010 ha passat a no aportar res els darrers dos cursos. Per tal de poder mantenir el servei, l’Ajuntament ha assumit directament el deute de la Generalitat amb l’objectiu de no afectar l’economia de les famílies. L’actuació de l’Ajuntament ha permès que les quotes de l’Escola no s’incrementin des del curs 2006-2007.

 

D’altra banda, en la comunicació adreçada als veïns, l’equip de govern referma el seu compromís per tal de seguir apostant per un ensenyament de qualitat en el municipi. Tanmateix manifesta la seva voluntat de continuar fent l’esforç econòmic necessari per mantenir l’Escola de Música Benet Baïls mentre les arques municipals ho permetin.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,579SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure