Perilla l’implantació d’Amnesia al Port Fòrum de Sant Adrià

28/06/2012. El ritme administratiu per tirar endavant aquest gran projecte no satisfaria les necessitats d’inversió i d’obra de la companyia, que podria anunciar en breu la retirada de l’actuació

L’arribada d’una gran zona d’oci nocturn al recinte del Port Fòrum de Sant Adrià està, ara mateix, penjant d’un fil. Segons ha pogut saber aquest diari, el ritme administratiu amb què s’està desenvolupant la tramitació d’aquest projecte no estaria satisfent les necessitats d’Amnesia. En aquest sentit, encara no s’ha donat inici a una obra que, inicialment, es volia inaugurar l’estiu de l’any que ve i que, si el retard continua, no serà una realitat fins a la tardor o fins a l’hivern de l’any 2014. Un fet que, segons sembla, la companyia no està disposat a assumir, donat  que amb l’encallament de l’actuació, ja hauria començat a patir pèrdues econòmiques al respecte.

El projecte d’Amnesia Barcelona està liderat per l'empresari Martin Ferrer i, a Sant Adrià, volia convertir-se "en el centre d'oci nocturn de qualitat per excel·lència de la Mediterrània". La superfície de la discoteca havia de ser de 8.000 m2, juntament amb 19.000 més d'una zona comercial amb 73 locals. La inversió en aquest projecte ascendia a més de 30 milions d'euros i preveia la creació de d'uns 2.500 llocs de treball: 500 en la discoteca i la resta en la zona d'oci comercial.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure