La Caixa destina 23.300 euros a un projecte adrianenc contra la pobresa i l’exclusió social

28/06/2012. L'entitat seleccionada en la convocatòria 2012 dels Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials de l'entitat bancària és Adama (Asociación de Alternativas, Motivación y Acompañamiento)

L'Obra Social "la Caixa" ha concedit un ajut de 23.300 euros al projecte "La casa són les persones 2012", d’Adama, l'Associación de Alternativas, Motivación y Acompañamiento, l'objectiu del qual és fomentar un voluntariat de qualitat, capaç de millorar les condicions de vida i facilitar la reinserció social de persones sense llar i dirigit a fomentar la promoció i el desenvolupament integral de les persones que es troben en situació de pobresa i vulnerabilitat. Aquesta dotació econòmica forma part del Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives que convoca anualment l'Obra Social "la Caixa" amb l'objectiu d'oferir oportunitats als col·lectius en situació de vulnerabilitat social i al qual poden accedir totes aquelles organitzacions sense ànim de lucre que treballin a favor d'aquests col·lectius en risc d'exclusió.

El projecte seleccionat a Sant Adrià vol fomentar un voluntariat de qualitat, capaç de millorar les condicions de vida i facilitar la reinserció social de persones sense llar, utilitzant tècniques d'intervenció alternatives i naturals basades en l'acompanyament, la motivació i la planificació de tractaments personalitzats. D'aquesta manera, el programa pretén proporcionar als usuaris eines per refer les seves vides i sentir-se útil per tornar-se a integrar a la societat.

A Catalunya, l'Obra Social "la Caixa" ha destinat més d'1 milió d'euros a 59 projectes d'entitats que lluiten contra la pobresa i l'exclusió. La inversió en el conjunt de l'Estat supera els 5 milions d'euros, i els projectes seleccionats són més de 260. Per dur a terme la selecció dels projectes s'han considerat de manera especial aspectes com la cobertura de les necessitats bàsiques (alimentació, roba, higiene o equipament escolar), l'atenció psicosocial individualitzada, l'accés a un servei de residencia temporal per a persones en procés d'inclusió social, la promoció de la participació, i el foment i la gestió del voluntariat vinculat a projectes de lluita contra la pobresa.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure