Paralitzades un cop més les obres de la Rambleta

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha emès avui, 6 de novembre, un comunicat oficial informant de la suspensió temporal de les obres del Passeig de la Rambleta Joan Llandrich. L'AMB també s'ha sumat a aquesta decisió.

 

En aquest comunicat s'informa que, el passat 13 de setembre es va portar a terme una comissió de seguiment de l'obra de remodelació que va comunicar a l'Ajuntament i a l'AMB "la sospita, a través de testimonis de veïns i veïnes, que fa més de 40 anys durant la construcció del passeig de la Rambleta es podrien haver abocat terres contaminades".

 

Per aquest motiu, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament han decidit paralitzar les obres, per portar a terme un anàlisi del material subjacent, davant aquestes sospites.

 

En aquest comunicat també es diu que "els primers resultats d'aquestes cales efectuades confirmen que existeix una capa, estreta, amb una concentració de metalls pesants (principalment plom) per sobre dels límits fixats per la legislació vigent per a zones urbanes."

 

La plataforma veïnal Marea Verde, per la seva part, ja ha mostrat per les xarxes socials el seu descontent davant aquesta decisió presa ara, al novembre, si això ja es sospitava des del setembre. "No estàvem bojos, estàvem convençuts", han declarat.

 

L'Ajuntament s'ha compromès a informar periòdicament de totes les novetats a grups municipals i al veïnat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure