Obres a Via Trajana per fer un local d’auxili alimentari per a famílies necessitades

21/11/2012. Es tracta de la nova seu de l'associació sense ànim de lucre Centre Sant Martí per al repartiment d'aliments a famílies necessitades al barri de Via Trajana

El regidor de barri de Via Trajana de Sant Adrià, Gregorio Camacho (ICV-EUiA) va visitar les obres de la propera seu per al repartiment d'aliments a famílies necessitades que l'associació sense ànim de lucre Centre Sant Martí (CSM ORG) obrirà a Sant Adrià. A la visita va estar acompanyat de Mª Luisa Carreño, presidenta de CSM ORG, les responsables de les associacions de veïns del barri i el representant de la comunitat de veïns d'Avinguda del Ferrocarril, 1,  on s'intalarà el centre. Mª Luisa Carreño va explicar als veïns i veïnes que "abans de final d'any iniciarem el repartiment d'aliments a persones necessitades en associació amb el banc d'aliments i els beneficiaris seran 400 persones pertanyents a famílies amb escassos recursos".

Gregorio Camacho per la seva banda va explicar com "la situació de crisis actual, agreujada per les retallades dels governs actuals fa necessari cada cop més l'auxili de primera necessitat que oferirà l'associació al barri de Via Trajana i a Sant Adrià". "Per això", continua Camacho, "l'entitat treballarà conjuntament amb els Serveis Socials, que són qui identifiquen les persones que es troben en risc d'exclusió i que necessiten aquests recursos i les faran arribar a l'associació perquè puguin rebre aquesta ajuda".

El Centre Sant Martí (CSM ORG), és una associació sense ànim de lucre fundada l'any 1992. Inicialment orientada a la inserció laboral dels sectors menys afavorits de la població i a generar accions d’assistència social, CSM ORG ha crescut fins a convertir-se en una de les associacions de referència del quefer comunitari. El seu compromís es resumeix en per un costat, donar suport i afavorir amb accions concretes a les persones que formen part dels col·lectius menys afavorits, sense discriminació de situació o procedència.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure