Nova Ruta-Tapa per donar la benvinguda a la primavera

L’Ajuntament de Sant Adrià celebra l’arriba de la primavera amb una altra edició de la Ruta- Tapa, que s’iniciarà aquest dijous 31 de maig fins diumenge 3 de juny.

 

Com en altres edicions, els consumidors/es que participin en aquesta ruta de degustació dels productes del sector de la restauració de Sant Adrià, també podran fer-ho en el concurs que té com a finalitat triar les tapes més populars. Per a ser guanyadors/es d’alguns dels tres premis, que s’ofereix un cop passin els quatre dies en què tindrà lloc la Ruta-Tapa, és necessari omplí una butlleta.

 

Cada participant, després de la seva consumició, haurà d’aconseguir els tres segells facilitats per les empreses de restauració que intervenen a l’esdeveniment de la Ruta-Tapa. Cada segell ha de correspondre a un bar o bar-restaurant diferent. El segell es posarà en una butlleta amb les dades personals i la valoració que s’hagi fet de la tapa. Després, sl’haurà de dipositar a qualsevol urna dels estebliments que  intervenen a la quarta edició de la Ruta-Tapa.

 

Els bars i bars-restaurants que hi participen són: Ateneu adrianenc, Arriba y Abajo, Bar l’Equip, Bar l’Inici, Bar las Palmeras, Braseria – restaurant MR. CARLOS, Cap i Cua, Egalité, Erre que Erre, Formatgeria d’Origen, Frankfurt Autèntic, Meson Ohana, Restaurant Pulpero de Lugo, Petit Marítim, Suau, Tast i Vins, Vermuteria Itaca i Wiesbaden.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,566SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure