Es manté la xifra de sense sostre a Sant Adrià en 16 persones

La nit del 16 al 17 de maig es va fer el segon recompte de gent que dorm al carrer en el nostre municipi. En total s’han comptabilitzat 16 persones, la mateixa xifra que l’any passat.

 

L’activitat va comptar amb 37 persones voluntàries que, durant un parell d’hores i dividits en grups, van pentinar tot el territori de la ciutat. Els voluntaris i voluntàries eren ciutadans i ciutadanes particulars, treballadors municipals i persones que formen part d’alguna de les següents entitats: Associació Sant Antoni Maria Zaccarías, Cáritas, Creu Roja, És l'hora, PES la Mina i El Local. També hi va col·laborar la Policia Local de Sant Adrià.

 

L’acció va començar a les 23 h amb una trobada a la sala de plens presidida per la regidora de Serveis Socials, Filo Cañete. Després de la benvinguda i d'una breu explicació de l’activitat, les persones voluntàries van sortir cap als diferents llocs d’inici del recompte.

 

Fruit de la tasca desinteressada i l’esforç de les persones voluntàries Sant Adrià disposa de les dades de persones sense llar que dormen al ras, als carrers o en espais públics. A més a més els tres recomptes que s’han fet a la ciutat han servit per sensibilitzar la població sobre aquesta dura realitat social. D’altra banda, Sant Adrià ha començat un treball conjunt amb els ajuntaments que formen part del Consorci del Besòs (Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Montcada i Reixac i Barcelona) per desenvolupar un Pla d’acció integral per a persones en situació d’alta vulnerabilitat residencial, que inclogui actuacions diverses per atendre les persones sense sostre del territori

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure