Nova proposta cultural en el marc del projecte RefugiArT, al refugi antiaeri de Sant Adrià

17/12/13. Divendres 20 de desembre (21 hores) està programat la mostra ‘re-Fugit’

17/12/13. Nova activitat cultural en el marc de la iniciativa RefugiArT. La companyia de teatre de carrer Kamchàtka en residència artística a Sant Adrià de Besòs, i en col·laboració amb el Museu d’HIstòria de Catalunya (MhiC) i el Departament de Cultura presenta el proper divendres 20 de desembre “re-Fugit”, una mostra del seu treball d’investigació realitzat en torn a la fugida.La fugida no com a mitjà d’escap sinó com a forma de lluita cap a l’esperança d’un món millor.
 Texts, imatges, reflexions i assajos que al llarg dels últims mesos, en un treball enfocat a la creació del seu tercer espectacle Fugit (www.fugit.kamchatka.cat) han format part de les inquietuds artístiques d’aquest col·lectiu i que posaran a sobre de la taula per a compartir-ho amb el públic, en un lloc tan emblemàtic com és el Refugi Antiaeri de Sant Adrià. de Besòs. L’activitat començarà a les 21 hores. El preu de les entrades és de 5 euros.

Projecte cultural
RefugiArT és un projecte del departament de cultura de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs per ser desenvolupat al si del Refugi antiaeri de la placeta Macià (RapM). La iniciativa pretén complementar la tasca de pedagogia de la memòria que el Refugi porta oferint a tota la ciutadania des de gener de 2008.
Trobareu més informació sobre la programació de RefugiArT a la web de l’ajuntament (www.sant-adria-net) o bé al bloc de RefugiArT, http://refugiart.wordpress.com/

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,573SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure