La UD Catalana cau a l’últim sospir (3-2)

16/12/2013 – El Singuerlín s’imposa als adrianencs amb un gol de Raúl Barbancho a l’últim minut del partit i deixa a l’equip d’Alberto Morales en llocs de descens.

Diumenge a Can Zam s’enfrontaven dos conjunts necessitats de punts per allunyar-se de la zona perillosa de la taula al grup II de Segona Catalana. El Singuerlín va fer valdre el factor camp i es va imposar en un partit amb alternatives.

Francisco (20’) i Carlos (44’) van deixar el marcador amb un 2 a 0 favorable als colomencs abans del descans. A la represa, els màxims golejadors de tots dos equips reclamarien protagonisme.

Primer era Jimmy qui amb dues dianes, la segona de penal i a falta de cinc minuts pel final, situava l’empat provisional. D’aquesta manera el davanter adrianenc s’alçava fins als deu gols aquesta temporada.

Amb el partit obert, una pena màxima xiulada a l’àrea de la Catalana va desencadenar el gol del triomf de Raúl Barbancho, màxim realitzador del Singuerlín i una assegurança des dels onze metres (89’). Cal destacar que el Singuerlín va acabar el partit amb vuit jugadors, i la Catalana amb deu. Els groc-i-negres, perden pistonada, ja que són quinzens amb 15 punts.

Al grup XV de Quarta Catalana, el Besòs Atlètic va rebre la visita de La Salle Bonanova, un rival idoni per tornar a sumar un triomf que trenqués amb els fantasmes de les darreres setmanes.

El Besòs va ser superior, tant en joc com en intensitat a l’hora de recuperar l’esfèrica. Només començar (2’), David va inaugurar el marcador pels adrianencs i abans del descans Àlex (25’) i Víctor Illescas (41’) van deixar el matx vist per sentència.

Tots dos equips van afrontar el duel molt curts d’efectius, fet que va facilitar les coses al Besòs, ja que al segon temps La Salle es va quedar sense benzina.

A la represa, futbol control del conjunt de David Ramos, que va poder ampliar la golejada. El tècnic va fer els dos canvis que podia per tal de seguir dotant l’equip de l’energia necessària, i finalment els locals van acabar lligant el triomf sense massa dificultats.

Amb aquest resultat, el Besòs Atlètic suma la setena victòria de la temporada en onze partits i puja fins a la cinquena posició amb 21 punts. Tot i així, el líder, l’Inter de Sant Martí, encara manté una distància de deu.