Torna la Ruta Tapa Edició Tardor

La Ruta Tapa Tardor 2022 tindrà lloc des de la tarda del dijous 17 de novembre fins al diumenge dia 20

Torna la Ruta Tapa a Sant Adrià de Besòs, que se celebrarà des de la tarda del dijous 17 de novembre fins al diumenge dia 20. En aquesta edició, la Ruta compta amb 18 establiments participants. Cada establiment ha elaborat una tapa que oferirà als clients al preu de 3€ (inclou consumició de quinto/canya, aigua, copa de vi o refresc). Al final de la Ruta els establiments amb les tres millors tapes rebran una menció especial.

Són els clients els que voten les millors tapes, mitjançant una butlleta de participació que estarà disponible en tots els locals de la Ruta. A aquest díptic consta l’adreça dels bars, nom de la tapa i horari on la serveixen. El client ha d’omplir la butlleta amb les dades personals, aconseguir el segell d’almenys tres bars i puntuar per ordre les que considera les millors tapes.

Totes les butlletes que s’hagin omplert correctament participaran en un sorteig on el primer premi és un lot sorpresa valorat en 100€ i un sopar o dinar en el bar guanyador i el segon i tercer premi són premis valorats en 100€ i 80€ respectivament. Com en edicions anteriors, la Ruta Tapa compta amb la col·laboració d’Estrella Damm.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure