Lidl reobre la seva botiga de Sant Adrià

Més de 3 milions d’euros per a l’ampliació de l’establiment i la millora en sostenibilitat

Lidl reobre avui el seu establiment a Sant Adrià de Besòs, situat a la Ronda Ramon de Penyafort s/n, després d’haver destinat més de 3 milions d’euros a unes obres de millora que han tingut una durada de cinc mesos.

En concret, la intervenció s’ha centrat en diversos aspectes: principalment l’ampliació d’un 30% de la botiga, que passa de 1.000 m² a uns 1.300 m². A això se suma, el nou equipament sostenible amb el qual compta l’establiment després de la reforma. Entre altres mesures destaquen l’ús d’il·luminació LED d’alta eficiència energètica amb sistema DALI per a aprofitar la llum natural; la incorporació de revestiments exteriors amb alt coeficient tèrmic; la millora del seu equipament amb l’ús de gas R290 (que no produeix gasos d’efecte d’hivernacle) i la implementació d’un sistema autònom que regula la temperatura de la instal·lació amb l’objectiu de reduir el consum de màquines. Entre les més de 80 places d’aparcament amb les quals compta la botiga, es troben també 3 places per a vehicles elèctrics.

L’ampliació del centre ha permès crear 5 nous llocs de treball, per a una plantilla total de 25 persones. El punt de venda, que va tancar al juny, obre avui les seves portes en el seu horari comercial habitual de 9.00 a 21.00 hores de dilluns a dissabte.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure