Neix l’Escola de Futbol Sant Adrià

Sant Adrià de Besòs tindrà un nou club a la ciutat a partir de la pròxima temporada: l'Escola de Futbol Sant Adrià. Un projecte jove, il·lusionant i que vol arrelar amb força al barri a la ciutat, al barri del Besòs i als voltants.

 

“El projecte esportiu a l'Escola és oferir la pràctica esportiva als nens i nenes de Sant Adrià de Besòs. S'ha de contribuir en la formació com a persones perquè els valors que pot oferir un esport com és el futbol complementa l'educació al voltant de l'escola i la família. Volem formar els nois a tots els nivells”, descriu el coordinador de l'entitat, Jordi Tomás.

 

El taronja i el blau són els dos colors corporatius escollits que lluiran els jugadors del Club i a l'escut es pot identificar un dels símbols més arrelats amb la ciutat, les Tres Xemeneies. Ara com ara, el club tindrà conjunts a totes les categories i es vol reforçar la base.

 

Qualsevol ciutadà o familiar interessat pot adreçar-se al 609 35 81 82 o apropar-se a les oficines del Club, ubicades als Camp Municipals del Besòs. Entre l'oferta d'inscripció destaca el campus d'hivern gratuït. La EFSA ja ha iniciat els entrenaments amb totes les mesures sanitàries i protocol pertinent.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure