Més de 4.500 alumnes comencen el curs a Sant Adrià

23/09/2015 – 3.150 d’educació Infantil i Primària i 1.369 de Secundària Obligatòria comencen el curs a algunes de les quatre escoles i dos instituts públics i tres centres concertats que té la ciutat.

Els carrers de Sant Adrià van tornar a omplir-se de nens i joves amb motxilles a l’esquena la passada setmana. La ciutat ha tornat a l’escola i l’activitat als centres torna a estar a ple rendiment des del passat 14 de setembre. Més de 4.500 infants i adolescents de la localitat han tornat a classe, 3.150 d’educació Infantil i Primària i 1.369 de Secundària Obligatòria, repartits entre les quatre escoles i dos instituts públics i els tres centres concertats, amb totes les etapes educatives, que té la ciutat.

 

Més de 150 infants a l’escola bressol

L’escola bressol Josep Miquel Céspedes, l’única pública gestionada per l’Ajuntament de Sant Adrià, ha engegat el curs 2015-2016 amb una setantena d’infants repartit en tres nivells diferents. A més, els seus espais familiars donen servei a un total de 50 famílies: 10 a la Biblioteca Font de la Mina; 16 a l’Espai Nadó, dividides en dos grups, i 24 a l’Espai de Joc i Relació, dividides en dos grups més. La llar d’infants Garbí, per la seva part, gestionada per la Generalitat, ha iniciat el curs amb un total de 86 alumnes matriculats.

 

Millores i reformes a diferents centres durant l’estiu

Algunes de les escoles de la ciutat han començat el curs amb un rentat de cara. Encara que no s’han escomès gran obres, Generalitat i Ajuntament ha fet alguns treballs de millora als equipaments educatius. El Departament d’Ensenyament, per un costat, ha fet obres de millora a l'Institut Manuel Vázquez Montalbán, que han consistit en renovar tot el sistema de persianes que donen al pati, posar una passarel·la de formigó al pati i treure una filera d'arbres plataners. Per la seva banda, l’Ajuntament ha executat reparacions elèctriques i de manyà a l’escola bressol JM Céspedes; ha col·locat nou mobiliari, ha construït una rampa de formigó al pati d’infantil i ha pintat la cuina de l’Escola Cascavell, i ha realitzar treballs de pintura i manyà a les escoles Catalunya, Pompeu Fabra i Mediterrània.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure