Macrooperatiu policial contra clans de la droga a Sant Adrià

0
1173

Uns 350 efectius de Mossos d’Esquadra, entre investigadors, ARRO, BRIMO, Hèlix, Unitat Canina i seguretat ciutadana, participen en el dispositiu que es desenvolupa principalment a Barcelona i Sant Adrià de Besòs contra clans de la droga. L’operatiu es fa sota les ordres del jutjat d’Instrucció número 10 de Barcelona.

Des de les 6 del matí, equips de la BRIMO i la ARRO, amb el suport de l’helicòpter dels Mossos des de l’aire, estan realitzant una vintena d’entrades a domicilis a Sant Adrià i Barcelona, concretament al barri de la Mina. S’han produït diverses detencions.

L’operatiu busca desarticular els clans de la droga que controlen el tràfic de marihuana i altres substàncies al barri. Segons ha informat el periodista de El Caso, Guillem RamosSalvat, qui està seguint en directe l’operatiu a peu de carrer, els Mossos han efectuat diverses detencions al clan dels Lisardos, família d’ètnia gitana. En els darrers mesos s’han produït diversos tirotejos a la Mina. Els responsables també formarien part dels clans investigats pels Mossos.