L’UBSA torna a fallar en el partit que no toca (72 a 81)

06/03/2013
Els adrianencs es van desinflar en els últims 2 minuts i van perdre a casa per segon partit consecutiu

L'UBSA va tornar a caure a casa contra el Prat B per 72 a 81. Els de Xavi Castillo han aconseguit esgarrapar la victòries en les dues últimes visites a domicili (Sant Josep i Mollet B), però no les han fet bones fallant a casa contra el Salt i el Prat B.

Els adrianencs van acusar la falta d'encert exterior i van quedar atrapats en la teranyina defensiva del Prat, que va estar gairebé tot el partit en zona.

Tot i això, els locals van dur la iniciativa a la segona part. a meitat del tercer quart, van arribar a marxar de 7, però el Prat va reduir la diferència i va empatar amb un 3+1 a taulell.

A l'últim quart, l'UBSA novament va ser el que anava per davant en el marcador. A falta de dos minuts i mig, guanyava per 70 a 67, però llavors es va desfer, el Prat es va posar per davant i va estar molt segur des de la línia de tirs lliures.