L’Ubsa supera la prova del Boet

1/2/2016.- Sang freda per guanyar a casa un dels millors partits de la categoria abans d’un altre partit clau: el derbi contra el Sant Josep, amb el liderat en joc.

L’Ubsa va encaixar un 0-10 de sortida, que va obligar als de Sant Adrià a reaccionar ràpid davant un rival amb confiança. Dos triples de Serra van ajustar el marcador al primer quart, 21-26.

Al segon quart, l’Ubsa li va tornar el parcial al Boet i, amb un 11-0 i dos triples de Muñoz li va donar la volta al marcador. Però un Boet ràpid y efectiu seguia per davant al marcador al descans.

A la represa, l’Ubsa va sortir a pel partit i va arribar a tenir una diferència de 12 punts i l’avantatge es va mantenir sobre els 10 punts durant tot el període.

A l’últim quart, el Boet va reaccionar amb tres cistelles consecutives que ajustaven el marcador fins el 85-83. A partir d’aquí, intercanvi de cistelles i tensió en un final igualat.

A menys d’un minut pel final, un triples de Nogales posava els 4 de diferència. A la següent jugada, el Boet va anotar dos tirs lliures.

Davant la sorpresa general, Nogales va llençar un triple que no va entrar i el rebot va ser pel Boet. El mateix jugador va reaccionar amb un tap espectacular sobre  Ruzafa, jugador visitant que ho tenia tot de cara per empatar el partit.

Amb el rebot i els dos tirs lliures posteriors, l’Ubsa va recuperar el control del partit i va acabar guanyant 98-92 en un final agònic.

La victòria davant un dels millors equips de la categoria arriba just abans d’un altre partit clau: la visita del Sant Josep, amb el liderat de grup en joc. Serà diumenge a les 17.45h en el cinquè partit consecutiu a casa, en un partit amb molt en joc.