L’UBSA s’endú un derbi de contrastos (75 a 77)

12/02/2013
Els adrianencs van sumar en una pista molt complicada tot i perdre 22 punts d'avantatge

L'UBSA va guanyar un partit de bojos a la pista del Sant Josep.
Els adrianencs van jugar la millor primera part de la temporada seguida d'una segona part desconcertant en la que els locals van arribar a igualar el partit.

Els de Xavi Castillo van marxar als vestidors amb un contundent 44 a 22 fruit d'una extraordinària defensa que va anul·lar al Sant Josep. A la represa tot va canviar i Dario va guiar la remuntada del Sant Josep anotant i creant joc per la resta.

Els d'Oscar de Paula van descol·locar l'UBSA des d'una defensa pressionant i van eixugar la diferència fins el 67 a 67.
Llavors un 2+1 de Valle i un triple de Corrales van obrir una escletxa definitiva que ni el desencert en el serial de tirs lliures va espatllar