Dues universitats estrangeres i una multinacional, primers interessats en integrar el Barcelona Key

14/2/2012. Són alguns dels agents inversors destacats i disposats a situar-se en aquest nou parc d'activitat relacionada amb l'economia del coneixement

Una prestigiosa universitat estrangera que vol realitzar activitats de postgrau i màsters dirigits a estudiants d’arreu del món. Una universitat privada que vol impartir docència en similars nivells educatius especialitzats. I una coneguda multinacional amb activitat a Nova York que vol que Barcelona sigui el seu punt d’entrada a Barcelona. Aquestes són les tres principals ofertes que la Generalitat de Catalunya ja ha rebut per implantar-se al Barcelona Key, la futura Ciutat de l’Economia del Coneixement, que en els propers anys ha d’anar prenent forma sobre dos solars situats a Sant Adrià, entre el barri de la Mina i el Port Fòrum.

Així ho ha confirmat el director d’aquest faraònic projecte, Miquel Barceló, en una entrevista que ha concedit a aquest diari i que aviat podreu llegir integrament en aquest web i en la versió paper. Barceló, però, prefereix per ara no desvetllar el nom d’aquests tres primers agents estrangers disposats a invertir per situar-se en aquest parc d’activitat de recerca, d’activitat empresarial i de valor afegit i d’activitat acadèmica de primer nivell internacional. De fet, fins al maig hi ha temps perquè els agents interessats presentin un primer esborrany d’idees d’implantació, al qual seguirà, després d’una primera sel·lecció per part d’un jurat expert, una segona fase de concreció de projectes.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure