L’Ubsa segueix forta

26/10/2015.- La superoritat de Marcos Morales sota cistella va ser clau per guanyar el derbi contra el Círcol i sumar la quarta victòria consecutiva de la temporada.

El Círcol va començar controlant el partit a Sant Adrià. Els 10 punts i 5 rebots de Viñallonga van donar un mínim avantatges, 15-18.

Al segon quart va seguir en la mateixa línia. Però els badalonins no van aprofitar les oportunitats per obrir una escletxa més gran i amb el marcador 17-21 es va acabar el domini visitant.

Un 2+1 de Marcos Morales (23 punts) va ser el punt d’inflexió. L’Ubsa va poder trencar el partit des de la pintura i amb Pol Bassas i els punts de Roure (20 punts i 5 de 7 en triples). Al descans 43-31.

A la represa, la diferència de 12 punts es va fer molt gran pel Círcol. L’equip ho va intentar amb defenses alternatives però sempre topaven amb un inspirat Marcos, que trencava qualsevol intent de defensa en zona.

El domini del rebot i la superioritat a la pintura de l’Ubsa van fer impossible que el Círcol tornés a acostar-se al marcador. Al tercer quart 65-52.

Al parcial definitiu es va mantenir la mateixa tònica fins el 88-70 definitiu. L’Ubsa va demostrar que serà molt complicat guanyar aquesta temporada a Sant Adrià.

L’equip suma 4 victòries, 3 consecutives. Aquest dissabte, de nou partit a casa contra el Bisbal a les 17.45h. L’equip intentarà seguir en la bona línia davant un dels candidats a ocupar les places d’ascens.