L’UBSA guanya el primer partit a cara o creu

30/10/2012

El Sant Adrià es va desfer del Mataró a la pròrroga per 98 a 92. Sotomayor (18), Crespo (17) i Robles (17) van ser els millors els locals.

L'UBSA va tornar al camí de la victòria a la Copa Catalunya guanyant el primer partit ajustat de la temporada per 98 a 92, a la pròrroga, contra el Mataró.
Els de Xavi Castillo es van trobar amb un rival que va concedir més comoditats de les esperades i que li va permetre agafar una renda de 15 punts al principi del tercer quart (57 a 42).

A partir d'aquell moment, desconnexió dels locals, que van dilapidar l'avantatge amb una defensa molt tova i que al mateix quart ja perdien per un punt (65 a 66).
Al darrer període els adrianencs es mantenien per sota en distàncies curtes i van acabar forçant una prorroga a la que el Mataró no hi hauria d'haver arribat mai. Al temps extra, el saber fer de Crespo, Sotomayor y Robles va acabar enfonsant als del Maresme.

Els de Xavi Castillo sumen la tercera victòria de la lliga que els deixa en la 9a posició, una per sobre del descens i a 1 partit del quart classificat d'aquesta Copa Catalunya tant igualada.