L’oferta d’oci nocturn s’estanca

 

Cap discoteca i l’existència només d’alguns bars musicals a Sant Adrià fa que els joves es desplacin a ciutats veïnes com Badalona o, directament, Barcelona quan volen gaudir de l’oferta d’oci nocturn. “Aquí no tenim cap oferta nocturna perllongada tots els caps de setmana, sinó que al llarg de l’any s’ofereixen tot un ventall de diferents activitats en diferents espais”, assegura l’Anna Calero, tècnica d’Infància i Joventut de l’Ajuntament. Concerts, mostres artístiques i oci alternatiu jove són les activitats de la ciutat destinades a aquest públic jove. “L’oferta magna és la de la Festa Major, que es concentra a l’espai de la Rambleta al Centre de producció Cultural i Juvenil Polidor”.

 

“Sortir a prendre alguna copa per aquí està bé, perquè els bars estan ubicats a la zona del centre, però per sortir de festa, t’has de moure”, expliquen a aquest Diari alguns joves de la ciutat.

 

L’abandonada discoteca Atlàntida

 

L’última discoteca de la que es va tenir noticia a Sant Adrià va ser l’Atlàntida, situada a la platja. Aquesta ocupava el lloc del que havia estat una de les piscines municipals de la ciutat i va estar oberta dues temporades, del 2012 al 2014. L’Ajuntament, però, va acabar retirant la llicència de la discoteca per excés de soroll, fet que va ocasionar que aquest espai es degradés i quedés en ruïnes. Mesos després, però, les administracions van començar a endreçar la instal·lació i deixar un terreney totalment pla al que encara no se li ha donat un ús obert al públic.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure