Esportistes demanen més espais d’street workout

 

L’entrenament al carrer, a parcs i a espais públics és cada vegada més freqüent entre, normalment, el sector jove de la població. Aquests consisteix en utilitzar només el propi cos o qualsevol objecte de l’entorn.

 

Però aquesta forma de practicar esport té poc feedback a Sant Adrià. Segons l’Ajuntament, a la ciutat només hi ha dues zones principals destinades per l’entrenament al carrer: una d’elles el parc del Besòs (amb xarxes de voleibol) i l’altra al Passeig de la Rambleta, tot i que aquest darrer espai es dirigeix, principalment, a persones grans que necessiten maquinària per fer estiraments o exercitar determinades part del cos.

 

“Alguns de nosaltres ens anem a la zona de barres de la platja, però és una vergonya perquè no estan en bon estat i els de manteniment tampoc les van arreglar quan ho vam comunicar”, informa a aquest Diari el Ricard, un noi aficionat a l’street workout. “A Sant Adrià no hi ha cap parc en condicions per fer exercici”, informa el Javier, entrenador personal. “Hi ha algunes barres a la platja i just al Carrer Olímpic hi ha un parc amb 4 coses, però és mínim. Els que volem entrenar al carrer ens anem a Barcelona. Ara, a la platja de la Marbella han instal·lat un nou equipament, a més”.

 

Una reivindicació que s’ha estès a xarxes socials, amb el grup “Sant Adrià de Besòs és el nostre gimnàs”, creat pel David, aficionat també a aquesta modalitat d’entrenament, que pretén estendre aquesta petició i compartir amb la resta d’usuaris de Facebookla seva experiencia. “L’street workout em va ensenyar a tenir metes, motivació i capacitat d’aprenentatge. Per altres, és una forma d’integració i salvació”.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure